výprava s přespáním ve sboru

11.12.2018 22:12

Tak máme za sebou další sobotní výpravu. Poprvé jsme se na výpravě vraceli na místo, kde už jsme v minulosti byli. Šli jsme ke Studánce lásky. A opět jsme využili koryto, které v jednom úseku cesta tvoří ke hře "Atentát". U studánky jsme našli zajímavé trampské tábořiště, tak jsme ho využili a uvařili si tu oběd. 

Počasí nám relativně přálo. Hlásili veliký vítr, docela dost deště a ve skutečnosti jsme se potýkali se slabým přeháňkovým mžením. Dalo se to vydržet. A spoustu her jsme hráli v lese, takže nám to ani moc nevadilo. Jen Vojta odcházel z našeho ležení mokrý, protože se pokoušel v zápalu hry plížit a po mokré zemi ... raději to nerozvádět. 

Cestu domů nám zkřížil potok, který se nám nikde nepodařilo přebrodit, takže nám nezbývalo než se vracet klasickou zkratkou - delší (o 7km) zato horší cestou. Nakonec se i s títmo Poutníci vypořádali a v půl šesté jsme brali za kliku od babtistciké modlitebny. Uvařili jsme si tu večeři a pak dlouho do noci hráli stolní hry.

Milan, Stázky otec, se mě v neděli ptal, proč že píšu na pozvánky na akci: "výprava s přespáním", když stejně nikdo nespal :-) . Tak horké to nebylo, ale pravda je, že jsme si to užili. Dík všem zúčastněným. 

Kontakt

63. přední hlídka Royal Rangers Krátká 206
349 52 Konstantinovy Lázně
IČ: 07 44 44 01

bankovní účet: 2201568945/2010 (fio banka)
velitel: Milan Trávníček
724 751 411
mila-2@seznam.cz